2018 Yılı Gıda, Beslenme ve Sağlık Kongreleri

Verification: f620c14aed060f2a

Uluslararası konferans ve kongreler günümüzün bilgi alışverişinde belki de en etkin yöntemi sayılabilir. Kongrenin yapıldığı konuyla alakadar öğrenci, gazeteci, araştırmacı, girişimci ve bu alanla herhangi bir şekilde ilgi duyan herkes bu organizasyonlara katılarak bir şekilde faydalanma yoluna gider. Bu yazımızda Kongreuzmanı.com sitesinden Gıda, Beslenme ve Sağlık Kongrelerini topladık. Geçmiş tarih olmasına rağmen bu konuda ilgi duyanların öyle bir kongre yapılmış olduğunu bilmeleri için bazılarını yazımıza ekledik.

1. Futbol ve Spor Beslenmesi Sempozyumu (8 Ocak-10 Ocak 2018)

Antalya Belek’te yapılması planlanan sempozyum ileri bir tarihe ertelenmiş olup eğer ilgi alanınıza giriyorsa sitesini takip ederek ne zaman olacağından haberdar olabilirsiniz.

2. Koruyucu Sağlık ve Beslenme Sempozyumu ve Koruyucu Hekimlik Günü (17-18 Şubat 2018)

Istanbul’da düzenlenen sempozyum aile hekimliği ile ilgili konuları tartışmıştır.

3. Spor Beslenmesinde Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu (23-24 Mart 2018)

Istanbul’da yapılacak sempozyumda sporcunun sağlık ve performans bakımından nasıl bir beslenme yapması gerektiği ve bu konularla ilgili sorun ve çözüm önerileri tartışılaracaktır.

4. International Conference on Raw Materials to Processed Foods (İşlenmiş Gıdalar için Ham Madde üzerinde Uluslararası Konferans) (11-13 Nisan 2018)

Akademisyenler, öğrenciler ve araştırmacıların gıda bilimi, gıda işletmesi ve teknolojisi konularında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerin tartışılacağı program Antalya’da yapılacak.

5. Uluslararası Sağlıklı Yaşam Sempozyumu (12-15 Nisan 2018)

İstanbul’da yapılacak olan sempozyumun teması “Beslenme ve Diyetetikte Güncel Konulara Devam” olarak belirlenmiştir. Beslenme ve Diyetetik alanı ile ilgili güncel konular tartışılacaktır.

6. 4. Ulusal Okul Sağlığı Sempozyumu (13-14 Nisan 2018)

Hatay’da yapılacak olan sempozyumun 13-14 Nisan’da yapılması planlanmış ancak geçen hafta suanlık belirsiz bir tarihe ertelenmiştir. Bu sempozyuma ilgi duyuyorsanız sitesini takip ederek güncel tarihini öğrenebilirsiniz. Nitekim sempozyumun Hatay’da değilde Ankara’da yapılmasıda düşünülmektedir.

7. OHSAD Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantılar – 9 (19-23 Nisan 2018)

Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) tarafından düzenlenen ‘Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları’nın dokuzuncusu Antalya’da yapılacaktır. Toplantının amacı sağlık sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirmek, kaliteli ve sürdürülebilir bir sağlık sistemi için gerekli konuları tartışmaktır.

8. 4. International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus (4. Adriyatik’ten Kafkasya’ya Geleneksel Gıdalar Uluslararası Sempozyumu) (19-21 Nisan 2018)

Geleneksel gıdanın korunması, geliştirilmesi ve sorunlarının çözüm yollarının tartışalacağı sempozyum Girne’de yapılacak.

9. 6. Gıda Güvenliği Konferansı ( 3-4 Mayıs 2018)

Ana teması sadece gıda güvenliği olan Gıda Güvenliği Kongresi bu alanda hizmet veren kurum ve kuruluşların katılımı ve desteğiyle Gıda Güvenliği konusundaki konular tartışılacaktır.

10. Uluslararası GAP Zirvesi (4-6 Mayıs 2018)

8 bağımsız kongreye ev sahipliği yapan geniş kapsamlı bilimsel bir platformdur. Sosyal Bilimler, Fen-Matematik ve Mühendislik Bilimleri alanında yazılmış seçkin akademik eserlerin sunumuna ev sahipliği yapacak olan zirvenin entellektüel bir tartışma platformu oluşturması amaçlanmaktadır.

11. AVRASYA Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi (12-15 Temmuz 2018)

Ankara’da yapılacak olan zirvede 4 ana tema altında onlarca farklı konu işlecektir. İşlenecek temalar; İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Üretim, Gıda Güvenliği ve Güvenilirliği, Beslenme ve Diyetetik, Sağlıklı Yaşam ve Spordur.

12. International Congress on Food Technology (Uluslararası Gıda Teknolojisi Konferansı) (10-12 Ekim 2018)

Nevsehir’de duzenlenecek olan konferansta gıda teknolijsının gelişmesi, sorunları ve cozum önerileri tartışılacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.